Vedonlyönti Bonusten Kierrätys

Hitta din bästa oddsbonus

Med tanke på den mängd olika oddsbonusar som finns tillgängliga 2017, har du som spelare all rätt att vara kräsen vid dina val. Vid en första anblick kan alla dessa bettingbonusar som erbjuds ofta se ut att vara väldigt attraktiva, men det är viktigt att känna till att det verkliga värdet av bonusarna döljer sig bakom de regler och villkor som gäller. Därför rekommenderar vi alltid att du läser igenom dessa noggrant.

Optimera ditt val av oddsbonus!

Vad för oddsbonus som är bäst för dig beror lite på vad du har för budget och hur mycket tid du har att lägga på betting. Gratisspel är alltid ett givet val, men står du inför ett val där du måste välja är insättningsbonusar oftast de som kan ge den absolut högsta bonussumman. Då behöver du däremot oftast själv även sätta in en hel del och ofta låsa din insättning till bonusen.  Riskfria bettingbonusar kan vara bra då du aldrig riskerar dina egna pengar, men värdet av dessa är sällan lika högt som vid en insättningsbonus. Innan du bestämmer vad du ska ta för bonus, kan nedanstående vara viktigt att fråga sig själv:

  • Vad är den högsta bonussumma jag kan få och hur mycket måste jag sätta in för att få denna?
  • Hur många gånger behöver jag omsätta bonusen och är det både min insättning + bonussumma som behöver omsättas eller endast bonussumman?
  • Hur lång tid har jag på mig att uppfylla omsättningskravet?
  • Finns det något minimum odds som jag behöver spela på för att bonusen ska omsättas? Om så, hur högt är detta?

Det kan finnas vissa andra faktorer att väga in, men i huvudsak är dessa de viktigaste när det kommer till att beräkna värdet av en bonus. Ju lägre omsättningskravet och minimumoddset är, desto bättre är det för dig.