betway

Betway oddsbonus 2017

Det finns minst sagt väldigt många bra sidor när det kommer till betting, men av alla guldkorn där ute, är Betway en sida du absolut inte får missa, framför allt inte om det är oddsbonusar du är ute efter. Först och främst har de ett attraktivt välkomsterbjudande med en matchad bonus, men än viktigare har de för 2017 dragit åt växeln rejält vad gäller andra kampanjer att vänta sig.

Insättningsbonus

Som ny kund hos Betway har du en insättningsbonus på 100% upp till 1000 kr att vänta. Det fina med denna är att omsättningskravet är relativt lågt, då bonussumman endast behöver omsättas 6 gånger på odds 1.75 eller högre. Om 1.75 låter lite för högt för dig, har du faktiskt även möjligheten att omsätta bonusen på odds så låga som 1.3, men omsättningskravet är då betydligt högre.

betway odds bonus

Andra bettingbonusar

Utöver Betways välkomsterbjudande kommer du under 2017 mötas av en mängd olika bettingbonusar och många gånger är det gratisspel som står på menyn. I skrivande stund har de t.ex. hela nio stycken olika kampanjer där du har möjlighet att få ett gratisspel. I vissa av dessa är du garanterad ett gratisspel ifall du uppfyller villkoren, medan det i andra beror på hur det går i matchen du spelar. För att ge ett exempel, har de t.ex. ett erbjudande för NHL där du kan få pengarna tillbaka i form av ett gratisspel, om det är så att det lag du har satsat på ska vinna matchen inte gör något mål.