comeon!

Comeon odds bonus 2017

Med tanke på hur snabbt bettingbranschen växer och hur många spelsidor det finns att välja bland, förväntar vi oss 2017 ganska mycket av alla spelsidor, inte minst av ComeOn. Dessvärre så måste vi säga att ComeOn har ganska få oddsbonusar att erbjuda just nu. I sitt välkomsterbjudande har du möjlighet att välja en av två oddsbonusar och ibland finns det en och annan kampanj att ta del av, men generellt så är utbudet väldigt tunt.

Insättningsbonus

Hos ComeOn finns det till synes två väldigt bra oddsbonusar att ta del av, men efter att ha läst villkoren är de dessvärre inte de bästa. Som ny kund har du möjlighet att antingen välja mellan en insättningsbonus på 400%, där du får 500 kr att spela för om du sätter in 100 kr, eller en insättningsbonus på 100% upp till 3000 kr. Den förstnämnda behöver omsättas 8 gånger (insats + bonussumma) på spel som innehåller minst 2 val av odds 2.0 eller högre och den andra 6 gånger (insats + bonussumma) på spel med minst 1 val av odds 2.0 eller högre.

comeon odds bonus

Andra bettingbonusar

För tillfället är det utöver välkomsterbjudandet dessvärre ganska dåligt med bettingbonusar hos ComeOn. Då de brukar erbjuda en och annan i slutet av veckan, är det absolut inte fel att hålla sig uppdaterad, men jämfört med många andra sidor kan deras utbud upplevas som tunt.