expekt casino

Expekt odds bonus 2017

Om det är någon sida man ska förvänta sig bra oddsbonusar ifrån, då är det Expekt. Engelskans “expect” betyder nämligen på svenska “förvänta”. Att döma av det vi än så länge har sett ifrån 2017 är vi kanske inte helt nöjda, men samtidigt heller inte missnöjda. Expekt har ett ganska bra och varierande utbud av oddsbonusar, men omsättningskraven är många gånger lite för höga.

Insättningsbonus

Är du intresserad av att få mycket att spela med för en låg insats, är Expekts välkomsterbjudande perfekt för dig. Som ny kund får du som en första oddsbonus 500% extra ifall du sätter in 100 kr. Du får alltså totalt 600 kr att spela med för en insättning så låg som 100 kr. Omsättningskravet är på 6 gånger insats + bonussumma och behöver omsättas på spel med odds 2.0 eller högre.

expekt odds bonus

Andra bettingbonusar

Expekt har som tidigare nämnt ett ganska bra utbud av bettingbonusar och du kan förvänta dig ett blandat urval av olika typer, vilka regelbundet byts ut. Ett erbjudande som däremot inte byts ut och som vi varmt rekommenderar att du kombinerar med välkomsterbjudandet, är en form av ett riskfritt spel som du får på ditt första spel i mobilen. Även om du får insatsen tillbaka upp till 250 kr, är det inte helt riskfritt då pengarna betalas tillbaka i bonuspengar med ett omsättningskrav.