Parhaat Vedonlyöntibonukset

Varför gratis oddsbonus?

En fråga som man kan ställa sig är egentligen vad alla dessa spelsidor har att tjäna på att erbjuda dessa gratis oddsbonusar som finns att hämta. Oavsett om det handlar om ett rent gratisspel som du får, där du inte själv satsar några pengar, eller om det är ett riskfritt spel där du får insatsen tillbaka ifall du förlorar, tjänar ju inte spelsidan något på detta, eller? Nej, egentligen inte, men för 2017 är konkurrensen hårdare än någonsin och på något sätt behöver dessa spelsidor locka dig till att välja just dem. Därför erbjuds alla dessa gratis bettingbonusar och de hoppas helt enkelt på att du kommer att välja att lägga alla dina spel hos dem, även när det innebär utan en bonus.

Var hittar man gratisbonusar?

Oavsett om det är rena gratisspel eller riskfria spel du letar efter, kommer du märka att dessa gratis bettingbonusar är frekvent förekommande i kampanjer som de olika spelsidorna har. De kan finnas som en del av deras välkomsterbjudande, likväl som återkommande-, eller engångskampanjer de har. Bonusarna hittar du oftast bäst genom att surfa runt på olika sidor och för enkelhetens skull kan du kika på våran lista av spelsidor nedan, då du där kommer få en bra bild av vad de har att erbjuda. När du väl är registrerad på en eller flera sidor kan det även vara till fördel att vara anmäld till deras nyhetsbrev, då du ofta kommer få information om gratisbonusar serverad direkt till din mail.

Får man ut pengarna?

En oddsbonus må vara gratis, men kan man inte få ut pengarna är den inte mycket värd. Lyckligtvis är detta inga större problem. Med det sagt, är det viktigt att känna till att dessa gratisbonusar ofta kommer med någon form av omsättningskrav som behöver uppfyllas. Vad detta är kan variera mellan de olika spelsidorna, men det är t.ex. vanligt att själva nettovinsten som du gör ifrån ett gratis- eller riskfritt spel behöver omsättas åtminstone en gång innan du kan ta ut pengarna.