Leo Vegas

Leo Vegas odds bonus 2017

Casinojätten LeoVegas har ännu inte fyllt ett år sedan de lanserade sport, men har redan bevisat att de kan leverera riktigt bra oddsbonusar. Vi ser därför fram emot att se vad för härliga bonuserbjudanden 2017 kommer innehålla och rekommenderar dig starkt att besöka deras sida regelbundet.

Insättningsbonus

LeoVegas har i sitt välkomsterbjudande en av de bästa oddsbonunsarna i branschen. Som ny spelare får du en insättningsbonus på 100% upp till 1000 kr, samt ett gratisspel upp till 200 kr. Insättningsbonusen behöver endast omsättas 5 gånger på odds 1.5 eller högre och det är endast själva bonussumman som behöver omsättas. För att kvalificera dig till gratisspelet, behöver ett spel för minst 100 kr att läggas med ett odds av 1.8 eller högre. Ett gratisspel med samma värde som den kvalificerade satsningen (upp till 200 kr) krediteras till ditt konto 24 timmar efter att den kvalificerade kupongen har rättas.

leo vegas odds bonus

Andra bettingbonusar

Vad gäller antal kampanjer så kan LeoVegas ännu inte riktigt konkurrera med vissa andra sidor som är gamla i gamet,  men de har definitivt ett godkänt utbud och i princip alltid någon bettingbonus att hämta.