nordicbet

Nordicbet odds bonus 2017

Som huvudsponsor till SHL är det kanske inte att förvåna att NordicBet är en av giganterna inom betting. Spelar du här kan du alltid förvänta dig ett flertal olika oddsbonusar att ta del av. Välkomsterbjudandet är inte det bästa som finns, men det är defintivt bra nog och i kombination med ett enormt utbud av andra bettingbonusar är NordicBet en av de sidor du bör hålla ett hårt öga på 2017.

Insättningsbonus

Som ny spelare hos NordicBet har du en oddsbonus på 100% upp till 1000 kr att hämta. För att uppfylla omsättningskravet behöver bonussumman du får omsättas 6 gånger på odds 1.8 eller högre inom 30 dagar. Även om det inte är ett av de bästa omsättningskrav som finns, kan erbjudandet oftast kombineras med ett eller flera av NordicBets andra oddsbonusar, vilket vi starkt rekommenderar.

nordicbet odds bonus

Andra bettingbonusar

Hos NordicBet kan du mer eller mindre alltid förvänta dig en mängd olika bettingbonusar av varierande karaktär. Det kan vara allt ifrån insättningsbonusar till gratisspel, riskfria spel eller tävlingar som ger resor till olika sportevenemang.