Ilmaisen pelirahan

Oddsbonus utan insättning

En oddsbonus utan insättning är något som vanligtvis kallas för ett gratisspel och som har blivit allt vanligare bland spelsidor, inte minst för 2017. Något som är väldigt vanligt förekommande är att dessa gratisspel förväxlas med så kallade riskfria spel. Det är dock väldigt viktigt att hålla isär dessa begrepp då du vid ett gratisspel aldrig satsar några egna pengar, vilket du gör vid ett riskfritt spel. Vid ett gratisspel får du vanligtvis inte heller insatsen tillbaka, vilket du får vid ett riskfritt spel.

Så fungerar insättningsfria oddsbonusar

En insättningsfri oddsbonus såsom ett gratisspel är, innebär att du får ett spel till ett visst värde som du kan placera på en match, för att sedan ta hem vinsten ifrån denna. Det kan hända att du på vissa spelsidor inte riktigt får hela vinsten, utan endast själva nettovinsten (det vill säga vinst – det gratisspelet var värt). Vad för villkor som gäller kan variera mellan de olika spelsidorna och det är alltid bra att läsa igenom vad som gäller för just den bettingbonus som du tar del av.

Hur hittar man?

Som med de flesta bettingbonusar, hittar man gratispelen genom att helt enkelt navigera runt på diverse olika spelsidor. Ibland kommer du finna att de finns tillgängliga som en del av ett välkomsterbjudande, medan de andra gånger erbjuds genom diverse andra kampanjer. För att du ska slippa leta runt alldeles för mycket, har vi lite längre ner listat bettingbonusar ifrån ett flertal spelsidor där du kommer stöta på flera gratisspel.