bet365

Bet365 odds bonus 2017

Bet365 har själv utnämnt sig till att vara en av världens ledande spelföretag och vi kan faktiskt inte mycket annat än att hålla med om det. Inte bara reflekteras detta i det enorma utbud av matcher och marknader de erbjuder, utan även i den mängd av oddsbonusar som finns att ta del av. För 2017 så har vi ganska höga förväntningar vad gäller dessa bettingbonusar, men med tanke på det som de levererat än så länge, är vi övertygade om att de kommer leva upp till förväntningarna utan problem.

Insättningsbonus

Hos bet365 har du som ny spelare en väldigt bra oddsbonus på 100% upp till 50 kr att vänta dig. Den högsta summan man kan få är 500 kr, vilket kanske i sig inte är så högt, men omsättningskraven för bonusen är väldigt bra. Den insättning du gör, plus den bonssumma du får behöver endast omsättas 3 gånger på odds 1.5 eller högre. Det är dock viktigt att notera att det inte räcker med att kupongen har ett totalt odds av 1.5, utan det behövs att ett spel i sig har detta odds.

bet365 odds bonus

Andra bettingbonusar

Spelar du hos Bet365 kan du vänta dig att mötas av en mängd olika bettingbonusar att ta del av då de allt som oftast har ett väldigt bra utbud. Även om bonusarna varierar så är det vanligt med ”pengarna tillbaka”-erbjudanden samt olika former av vinstbooster. Det kan t.ex. handla om att du får pengarna tillbaka ifall matchen du har spelat på slutar mållös eller att du får en vinstboost som är baserad på hur många kombinationer av spel du har haft i din kupong.