betsson

Betsson odds bonus 2017

Hos Betsson är det aldrig brist på oddsbonusar och 2017 är definitivt inget undantag till denna regel. Om något så har vi än mer att vänta oss av Betsson i år! Känner du inte till Betsson sedan tidigare så är det ett av de största namnen inom betting och deras bettingbonusar är ofta i en klass för sig själv.

Insättningsbonus

Har du av någon anledning ännu inte redan ett konto hos Betsson , har du en otroligt bra välkomstbonus att vänta dig. Du får just nu en insättningsbonus på 100% upp till 1000 kr och även om detta kanske inte ser bättre ut än vad många andra sidor erbjuder, så ligger det stora värdet i omsättningskravet. Bonusen behöver nämligen endast omsättas så lite som 5 gånger, på ett odds så lågt som 1.5 eller högre. Det är även endast själva bonussumman som behöver omsättas, vilket gör detta till ett riktigt bra erbjudande.

betsson odds bonus

Andra bettingbonusar

Allt som oftast så kommer du finna att Betsson har en mängd olika oddskampanjer att ta del av och det kan handla om allt ifrån gratis bettingbonusar, såsom gratis- och riskfria spel, till insättninsbonusar, cashbacks eller vinstbooster. Även om deras kampanjer byts ut med jämna mellanrum, har de en så kallad Superhelg kampanj som de brukar köra regelbundet varje vecka. I denna, får man ett riskfritt spel värt 100 kr som kan användas live på de större fotbollsligorna, samt ännu ett riskfritt spel värt 50 kr, som kan användas före match på valfri vintersport. Allt man behöver göra för att få detta, är att anmäla sig och spela för totalt 200 kr på odds under veckans gång.