ladbrokes

Ladbrokes odds bonus 2017

Ladbrokes beskriver vi nog bäst som ett spelparadis som har allt och lite till, men för att vara ett spelparadis är det dessvärre i minsta laget vad gäller oddsbonusar 2017. Med det sagt, är det nödvändigts inte så illa som det låter då Ladbrokes trots allt har ett hyfsat bra välkomsterbjudande och även ett par andra bettingbonusar  från och till.

Insättningsbonus

Till skillnad från de flesta andra bettingsidors välkomsterbjudande, ger Ladbrokes ingen matchad bonus vid insättning. Istället har de en oddsbonus som ger ett gratisspel på 100% upp till 1000 kr av ditt första kvalificerande spel. Ett kvalificerat spel innebär ett singelspel på minst 50 kr som har ett odds av 2.0 eller högre.

ladbrokes odds bonus

Andra bettingbonusar

Även om Ladbrokes inte är den sida som har absolut flest bettingbonusar, har de en härligt återkommande kampanj som du kan ta del av varje gång du lägger ett kombispel på de största fotbollsligorna. Det krävs att du har minst 5 matcher inkluderade, men har du detta och en av matcherna går förlorad, får du insatsen tillbaka krediterad som ett gratisspel, upp till 250 kr.