betsafe

Betsafe odds bonus 2017

Som fotbollsfantast kanske du redan kände till att Betsafe är partner med Manchester City. Om inte, är detta bara ett av många bevis på hur stora Betsafe är inom betting på sport. Ett annat är deras oddsbonusar och för 2017 förväntar vi oss att se en mängd olika bonuserbjudanden ifrån Betsafe.

Insättningsbonus

Betsafe har inte den absolut bästa oddsbonusen i sitt välkomsterbjudande, men samtidigt så är den bättre än många och definitivt alldeles för bra för att gå miste om. Som ny spelare får du en insättningsbonus på 100% upp till 1000 kr. Denna behöver omsättas 6 gånger på odds 1.8 eller högre och det är endast själva bonussumman som behöver omsättas. Du spelar även för dina egna pengar först och skulle du vinna från dessa har du alltid möjligheten att avbryta bonusen och endast förlora bonussumman du fått, för att sedan göra ett uttag på resten.

betsafe odds bonus

Andra bettingbonusar

Hos Betsafe kan du mer eller mindre alltid känna dig trygg i att det kommer finnas minst en bettingbonus som du kan ta del av. Allt som oftast kommer det finnas många fler än så, då de regelbundet lanserar nya. Erbjudandena varierar en hel del vilket gör att du kommer kunna vänta dig allt ifrån rena insättningsbonusar till gratisspel och riskfria spel, samt även cashbacks på dina förluster och vinstbooster på dina vinster.