betfair

Betfair odds bonus 2017

Betfair är ett av de tyngre namnen inom betting och bland annat kända som de första att erbjuda möjligheten för spelare att skapa sina egna odds. Förväntningarna är därför ganska höga vad gäller deras oddsbonusar 2017. Än så länge får vi säga att de har levt upp till dessa ganska bra och vi vågar påstå att du med all säkerhet inte kommer bli besviken av deras utbud.

Insättningsbonus

Som ny spelare hos Betfair har du två stycken bettingbonusar att välja bland. Den första är en 50% bonus upp till 1000 kr som behöver omsättas 4 gånger på odds 1,6 eller högre och där både insatt betlopp + bonussumma behöver omsättas. Den andra, är en 100% bonus upp till 200 kr, men där bonusen först krediteras efter att ett spel på 200 kr, med ett minsta odds av 1,6 har lagts. Bonusen behöver sedan omsättas 3 gånger på odds 1,6 eller högre.

betfair odds bonus

Andra bettingbonusar

Betfair erbjuder en hel del olika typer av bettingbonusar med jämna mellanrum, men något som är väldigt vanligt att stöta på är deras “förbättrade odds”-kampanjer. I dessa kampanjer erbjuds spel med högre odds än vanligt och skulle ditt spel gå förlorat får du även insatsen tillbaka. Denna betalas dock ut som bonuspengar vilka har ett omsättningskrav. Detsamma gäller även för nettovinsten (vinst – satsning) om ditt spel skulle gå in.