mobilebet

Mobilbet odds bonus 2017

Även om Mobilebet, till skillnad från många andra sidor, erbjuder en oddsbonus på både den första och andra insättningen, finns det dessvärre inte mycket mer än någon enstaka bonus att hämta efter det. Med det sagt, är vi trots allt bara i början av 2017 och Mobilebet har gott om tid att överraska oss.

Insättningsbonus

Hos Mobilebet har du inte bara en, utan två stycken bettingbonusar att hämta som ny kund. På din första insättning kan du välja att antingen ta del av en 100% bonus upp till 2500 kr, eller en 200% bonus upp till 600 kr. På din andra insättning väntar sedan en oddsbonus på 50% upp till 1500 kr. Omsättningskravet för alla tre bonusar är 7 gånger insättning + bonussumma och behöver omsättas på odds 2.0 eller högre.

mobilbet odds bonus

Andra bettingbonusar

Utöver de insättningsbonusar som finns att hämta i välkomsterbjudandet, är det dessvärre ganska tunt med bonusar hos Mobilebet. Du kommer självklart finna att de då och då erbjuder olika bettingbonusar, men jämfört med många andra sidor där det ständigt finns flera stycken att ta del av, så är det väldigt tunt.